Het Kennisrijk

In het Kennisrijk vindt u alle informatie over innovatie en duurzaamheid. Met de rekentools ondersteunen we gebruikers en uitvoerende partijen. Wilt u iets weten over warmtebronnen zoals warmtepompen, vacuümbuiscollectoren of ijsverwarming? Of zonnepanelen, isolatie etc.? In de Kennisbank vindt u alle informatie die u nodig heeft. Wat u er niet vindt zijn aanbiedingen en prijzen. Een Kennisbank is namelijk geen webshop en is niet bedoeld voor commerciële doeleinden.

Administratie

Subsidies, stimuleringsaftrek, wat heeft de overheid nationaal, regionaal en lokaal voor u in petto?

» Naar Administratie

algemeen-icon

Algemeen

Algemene informatie over duurzaam bouwen.

» Naar Algemeen

Productbeschrijving

Hier vindt u specifieke producten en eigenschappen.

» Naar Productbeschrijving

projecten-icon

Tools

De juiste berekeningen maken is een essentieel onderdeel van een project. Dat kunt u natuurlijk altijd laten uitvoeren door derden, maar voor een goed inzicht is het altijd aan te raden om hier in de basis zelf een indruk van te krijgen.

» Naar Tools

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijk aspect van duurzaamheid. Niet alleen veilig werken, maar ook een veilige leefomgeving is duurzaam en bevordert de kwaliteit van leven.

» Naar Veiligheid

Wet- en regelgeving

Aan het (ver)bouwen en gebruik van woningen en andere gebouwen zijn regels verbonden.

» Naar Wet- en regelgeving

Heeft u informatie die u graag wilt delen via onze kennisbank, neem dan contact op met [email protected]. Wij zorgen ervoor, na monitoring, dat de informatie wordt toegevoegd. Heeft u zelf een nieuwe innovatie die u graag wilt delen of vindt u hier informatie die al via u komt, maar staat er nog geen bronvermelding bij, meld het ons dan ook, dan passen we dit direct aan.