Projecten

projecten-icon

Innozaam Coöperatie U.A. is betrokken bij diverse projecten en concepten.

Project: Ankeveenveenstraat Nul-op-de-meter

De wens van de nieuwe eigenaar is om deze woning NoM te renoveren! NoM staat voor Nul op de meter! En dat gaan we realiseren!

Project: Sullivandreef Nul op de Meter Renovatie

  

De eerste NoM renovatie woning particulieren woningbouw in de Gemeente Tilburg Opgeleverd op 10-10-2017 tijdens de dag van de duurzaamheid.

Project Leijparkweg - No-Regret renovatie

Geen nul op de meter, maar we komen in de richting. Een volledige renovatie van dak en gevel. Een dakkapel over de volledige breedte met zonnepanelen en zelfs een uitbouw van de badkamer.

Project: Ook kleine maatregelen

  • Reinier de Graafstraat te Tilburg:  Isoleren van Vloerisolatie
  • Purceldreef te Tilburg: Gevelisolatie
  • Boerhavenstraat te Tilburg: Gevelisolatie
  • Kruisvaardersstraat te Tilburg: Zonnepanelen
  • Van Doorenstraat te Tilburg: Zonnepanelen
  • Paduaplein te Tilburg: Zonnepanelen

Project: i-Wall

banner iwall

De i-Wall is een innovatieve en intelligente geluidswal die meerdere technieken bij elkaar brengt. Niet alleen een betonnen scherm en een stuk grond met zonnepanelen erop, maar uitgedacht met innovatieve oplossingen die zelfs rendement bieden op het scherm.

Inmiddels zijn er diverse locaties in Brabant in beeld. Samenwerking met lokale energiecoöperaties is daarbij een noodzaak om tot een gedragen initiatief te komen.

Project: Transformeren van kantoren tot woningen

De leegstand in kantoorgebouwen is groot, daarom zorgen we er voor dat deze panden omgebouwd kunnen worden tot woningen in diverse formaten. Afhankelijk van de locatie en de doelgroep kunnen dit sociale huur-appartementen worden tot enorme lofts. Op een relatief eenvoudige manier zorgen we voor sanitaire voorzieningen evenals de keuken die voorzien wordt van alle gemakken.