Diensten

Informatie en kennisbank

Wij voorzien en verzamelen artikelen op het gebied van duurzaamheid en innovatie in de volle breedte, van ontwikkelingen tot concrete toepassingen en producten ter inzage en ter ondersteuning van bedrijven. Hierbij zijn de artikelen zowel bouwtechnisch als installatietechnisch georiënteerd, iets dat op dit moment vaak nog los van elkaar wordt behandeld terwijl juist de synergie in projecten hiervan leidt tot maximale duurzaamheid en innovatie. De transparante manier van werken en de beschikbaarheid van deze kennisbank zorgt voor een goede database waarmee bedrijven zich kunnen oriënteren en kosteloos kunnen inventariseren wat projectmatig de beste keuzes zijn om te maken op het gebied van duurzaamheid en innovatie.

Collectieve afspraken

Doordat we als platform een behoefte hebben gezien van bedrijven aan collectieve afspraken over duurzame en innovatieve producten hebben we dit ook op ons genomen. Doordat we met het platform goede afspraken hebben afgedwongen bij fabrikanten kunnen we regelmatig betere inkoopprijzen bieden dan de kortingen die nu individueel worden verkregen. Daarnaast zijn we niet afhankelijk van de fabrikant, maar kijken we bij elke aanvraag naar de gevraagde specificaties, waardoor we op die basis vaak ook nog alternatieven kunnen bieden die soms tegen een betere prijs meer bieden dan de specificaties bij gevraagde producten. Door de collectieve afspraken wordt ook het platform ondersteund om nog betere service te kunnen bieden en bent u altijd verzekerd van het beste product tegen de beste voorwaarden.

Subsidieaanvraag

Een duurzame ontwikkeling hoeft niet altijd veel geld te kosten. Het is waar dat er meestal moet worden geïnvesteerd in duurzaamheid alvorens de maximale duurzaamheid binnen uw bedrijf wordt behaald, of dat nu in tijd, maatregelen of beleid is. Innozaam zal daarbij altijd een adviserende functie hebben op het gebied subsidies en ook duidelijk communiceren of het haalbaar is of niet. Aanvragen zijn altijd op basis van no cure no pay.

Als extra service bieden wij via onze partners voor bedrijven een scan op alle secundaire trajecten binnen uw bedrijf waar eventueel te besparen valt. Het zal u verbazen hoeveel u jaarlijks kunt besparen op onnodige uitgaven. Ook dit is op basis van no cure no pay. Het geld dat u dan bespaart kunt u investeren in duurzaamheid via Innozaam.