Over ons

Opdrachtgevers zien vaak door de bomen het bos niet meer. De ene opdrachtgever zegt zus en de andere zo. Op onafhankelijke wijze biedt Innozaam gebundelde deskundigheid en soevereiniteit doordat alle technologische kennis van haar leden voorhanden is. Innozaam heeft zelf geen belang bij de keuze en dat maakt ons uniek in de markt. Ook voor leden is het belangrijk dat Innozaam die onafhankelijkheid waarborgt en niet zelf in de uitvoerende positie komt. Samenwerking wordt namelijk op deze wijze gestimuleerd en er wordt daadwerkelijk gebruik gemaakt van het ledennetwerk. Leden hebben op deze wijze meer kans op opdrachten en vergroten hun kennisniveau.

Missie:

Versnelling en veranderingen brengen in de bouwkolom door
samenwerking en door kennis te delen, toegankelijkheid en transparantie met als uitgangspunt de behoefte van de opdrachtgever.

Het samen ontwikkelen van innovatieconcepten om deze met onze partners te kunnen realiseren. Door meerdere partners uit hetzelfde vakgebied te hebben, kunnen we onze onafhankelijkheid waarborgen en de belangen van de bouwkolom behartigen.

visie-icon

Visie:

We hebben de ambitie om  regionaal en nationaal een prominente rol te vervullen in het versnellen van de energietransitie door middel van samenwerking en  het delen van kennis binnen de volledige bouwkolom, naast onderwijs, overheid en burgerinitiatieven.

Duurzaam ondernemen en ontwikkelen is niet alleen noodzaak, het biedt vooral kansen in onze veranderende economie, samenleving en klimaatomgeving. Wij vinden het belangrijk concrete kennis en expertise te ontwikkelen om gebouwen, dorpen en steden duurzamer te maken. De kennis en expertise moet door samenwerking in de bouwkolom verkregen worden. De ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan wordt ingezet op diverse terreinen, zoals woningbouw, scholenbouw en utiliteitsbouw.

waarde-icon

Onze waarden

De kernwaarden van Innozaam zijn gebaseerd op het coöperatieve gedachtegoed:

Synergie
Samenwerking en verbinding van mensen en partijen

Deskundigheid
Gebundelde kennis van onze leden

Relatiegericht
De opdrachtgever staat centraal

Innovatie
Moet nu beschikbaar zijn en meegroeien met concepten

Ambitieus
Veranderingen in de markt en versnelling realiseren

Soevereiniteit
Onafhankelijk door meerdere leden binnen dezelfde discipline en het behartigen van hun belangen