Het Kennisplein

                              

Innozaam Coöperatie U.A. ondersteunt u bij het vinden van de juiste oplossing. Zowel voor woningen als utiliteitsbouw biedt Innozaam “Het Kennisplein” K-Plaza aan.

Het plein is een samenwerking tussen Innozaam, een bestaand platform, uw gemeente en diverse initiatieven. Is uw gemeente nog niet aangesloten bij ons loket, laat het ons weten, samen met u gaan we uw gemeente aansluiten. Wij zorgen ervoor dat het loket voorziet in de laatste informatie m.b.t. regelgeving, subsidie etc. Is uw gemeente al aangesloten bij een ander loket? Ook daar kunnen we ondersteuning bieden. Doordat Innozaam een onafhankelijke organisatie is zijn we in staat om samen te werken met meerdere loketten. Dit kan lokaal afhankelijk zijn en zal moeten voldoen aan het programma van eisen dat we opgesteld hebben. Een van de eisen is de toegankelijkheid van lokale initiatieven. Innozaam staat garant voor kennis en aanbod. Aanbiedende partijen worden ook getoetst en voorzien van een kwaliteitslabel.  Het label bevat eisen die gemeenten stellen als voorwaarde om mee te doen aan lokale projecten.

Onafhankelijk

Innozaam Coöperatie wordt gecontroleerd door een Raad van Commissarissen bestaande uit vertegenwoordigers van overheid, ondernemers, onderwijs en ondernemende burgers, aangevuld met vastgoed. Een van de belangrijkste taken van de RvC is het controleren en het sturen op die onafhankelijkheid. De vertegenwoordigers kunnen geen lid zijn van de coöperatie om hun taak ook goed te kunnen vervullen.

Woningcorporaties

Woningcorporaties hebben een aparte status binnen onze organisatie. Samen met de corporatie stellen we een plan van aanpak op. MEER speelt een belangrijke rol. Voor zowel de huurder als de verhuurder een duurzame en aantrekkelijke oplossing. Vul voor meer informatie onderstaand contactformulier in of bel 013-7110363.

Voor bedrijven, maatschappelijke organisaties e.d.

Het loket is er ook voor bedrijven, projectontwikkelaars, makelaars, maatschappelijke organisaties, overheid, woningcorporaties en dergelijke. Wij staan graag voor uw klaar. Een bedrijventerrein/industriepark, winkelcentrum of horecagebied. Door samenwerking met diverse experts kunnen we u snel ondersteunen.

Ondersteunen op het gebied van:

Bewustwording

Een lager energieverbruik heeft u in eerste instantie zelf in de hand. U moet wel eerst weten wat u verbruikt en waar het verbruik vandaan komt. Monitoring is een goede methode om uw gedrag en dat van uw medewerkers aan te passen.

Onderzoek

Naast bewustwording is er een onderzoek mogelijk. Niet alleen het gebouw, maar ook uw rekeningen brengen inzicht in uw verbruik en welke mogelijkheden er zijn om te besparen. Besparingen kunnen oplopen tot honderden, zo niet duizenden euro’s per jaar.

Expertteams

Maak gebruik van de experts van Innozaam. Experts zijn professionals op velerlei gebied. Denk hierbij aan bouwkundig, elektrotechniek, warmte- of koudetechnieken, infrastructuur of gebiedsontwikkeling.

Zij werken als team, maar indien nodig ook individueel. De experts zijn zelfstandig en onafhankelijk in ieder traject van het project.

Heeft u een aanbesteding gegund en moet er een besparing plaatsvinden, dan helpen wij - na een Quickscan - op basis van no cure no pay indien mogelijk. Innozaam vertelt u graag meer.

» Bekijk onze expertteams

Partners

Bent u een innovatieve en duurzame ondernemer? Vindt u dat uw bedrijf past binnen onze doelstellingen? Of wilt u deelnemen aan een lokaal initiatief? Sluit u dan aan bij de coöperatie. Om deel te nemen aan het loket hoeft u geen lid te worden van de coöperatie, u heeft echter meer voordelen als partner (lid). Denk hierbij aan toetsing en het kwaliteitslabel, inkoopvoordelen, juridisch advies, marketingondersteuning en veel meer. Uw voordelen zijn ook de voordelen voor uw klanten. Meer weten?

» Bekijk onze partners