MCK Architectuur

 

 

 

MCK wil werken aan een mooiere en betere omgeving voor de toekomst. MCK architectuur is een klein architectenbureau dat zich niet beperkt tot één segment binnen de architectuur. MCK houdt zich bezig met nieuwbouw, renovatie, transformaties en herinrichtingen voor particulieren en bedrijven. Het glas is altijd vol ! Ons steeds weer te richten op de implementatie van duurzaamheid, te ontwerpen naar kwaliteit, Onze nieuwsgierigheid te voeden en door expertise te verbinden.

Onze pijlers:

  • Durf te dromen ! ( GROOTS denken ook al is de vraag nog zo klein!)
  • Implementeer duurzaamheid!
  • Ontwerp naar kwaliteit!
  • Voed nieuwsgierigheid!
  • Verbind expertise!

Dienst

MCK geeft advies over en maakt ontwerpen voor gebouw en omgeving

Het “D” woord

Duurzaamheid is voor MCK vervlochten met de ontwikkeling van, en de architectuur van NU. Duurzaamheid in de maatschappij, een ontwerp, proces en uitvoering. Volgens MCK biedt het vraagstuk zelf de handvaten om tot een duurzaam ontwerp te komen, De mogelijkheden zijn afwegingen tussen functionaliteit, energie gebruik, -verbruik, investeringen, tijd en context. MCK ziet duurzaamheid als een zoektocht naar de harmonie tussen ecologische, economische en sociologische belangen.

Werkvlak

Revitaliseren en herbestemmen van bestaande gebouwen en (rijks)monumenten, Hierbij kunt u denken aan het herbestemmen van een kerk tot woningen, het revitaliseren en uitbouwen van een bestaand hotel of flat. Unieke nieuwbouw waaronder bijvoorbeeld een vrijstaande woning(en), kiosk, Sportvereniging complex

www.m-c-k.nl