Advies

Bij INNOZAAM kunt u terecht voor de volgende zaken;

Maatwerkadvies EBI - CO2 Footprint - Energie prestatieplan - Energie investeringsplan
Bouw Proces management – Projectbeheer – Projectontwikkeling - Bodemonderzoek etc.
Dit is de core business van het platform. Veel van bovenstaande zaken hechten veel waarde aan invulling met behulp van EPA advies, iets dat al lang niet meer afdoende is in deze tijd. Er zijn namelijk veel meer facetten die meegenomen moeten worden bij de bepaling van de maximaal te behalen duurzaamheid. Daarom heeft INNOZAAM het EBI advies ontwikkeld, waarbij dus niet alleen maar een duurzaamheidstraject op basis van energie wordt opgezet maar op basis van Energie & Engineering, Bouw en installatietechniek. Hiermee dekken we het volledige spectrum af en kunnen de beste resultaten worden behaald voor projecten zowel in nieuwbouw, renovatie en duurzaamheidsbeleid.

INNOZAAM maakt gebruik van een leden netwerk om kennis te delen en ontwikkelen. Voor verschillende taken worden leden ingezet om de doelstellingen die samen met de opdrachtgever zijn vastgesteld te behalen. Alleen het beste advies is goed genoeg!

Heeft u vragen en wilt u meer weten over één of meerdere diensten, neem dan vrijblijvend contact op met [email protected] of bel 013 711 0363. We helpen u graag verder.