Diensten

Informatie en kennisbank
Wij voorzien en verzamelen artikelen op het gebied van duurzaamheid en innovatie in de volle breedte, van ontwikkelingen tot concrete toepassingen en producten ter inzage en ter ondersteuning van bedrijven. Hierbij zijn de artikelen zowel bouwtechnisch alsook installatietechnisch georiënteerd, iets dat op dit moment vaak nog los van elkaar wordt behandeld terwijl juist de synergie in projecten hiervan leidt tot maximale duurzaamheid en innovatie. De transparante manier van werken en de beschikbaarheid van deze kennisbank zorgt voor een goede database waarmee bedrijven zich kunnen oriënteren en kosteloos kunnen inventariseren wat projectmatig de beste keuzes zijn om te maken op het gebied van duurzaamheid en innovatie.

Collectieve inkoop

Doordat we als platform een behoefte hebben gezien van bedrijven voor collectieve inkoop van duurzame en innovatieve producten hebben we dit ook op ons genomen. Doordat we met het platform goede afspraken hebben afgedwongen bij fabrikanten kunnen we regelmatig betere inkoopprijzen bieden dan de kortingen die nu individueel worden verkregen. Daarnaast zijn we niet-fabrikant afhankelijk maar kijken we bij elke aanvraag naar de gevraagde specificaties waardoor we op die basis vaak ook nog alternatieven kunnen bieden die soms tegen een betere prijs meer bieden als de specificaties bij gevraagde producten. Door de collectieve inkoop wordt ook het platform ondersteund om nog betere service te kunnen bieden en bent u altijd verzekerd van het beste product tegen de beste voorwaarden.

Subsidieaanvraag

Een duurzame ontwikkeling hoeft niet altijd veel geld te kosten. Het is waar dat er meestal moet worden geïnvesteerd in duurzaamheid alvorens de maximale duurzaamheid binnen uw bedrijf wordt behaald of dat nu in tijd, maatregelen, beleid of investering is. INNOZAAM zal daarbij altijd een adviserende functie hebben op het gebied subsidies en ook duidelijk communiceren of het haalbaar is of niet. Aanvragen zijn altijd op no cure no pay basis.

Als extra service bieden wij via onze partners voor bedrijven een scan op alle secundaire trajecten binnen uw bedrijf waar eventueel te besparen valt, u zult zich verbazen over hoeveel u jaarlijks kunt besparen aan onnodige uitgaven. Ook dit is op no cure no pay basis. Het geld dat u dan bespaart kunt u investeren in duurzaamheid via INNOZAAM.