Projecten

Innozaam Coöperatie U.A. is betrokken bij diverse projecten en concepten.

Project: Waterhoefstraat

Dit project betreft een Villa met 4100m2 grond in een landelijke omgeving.

Project: “Transformatie van schoolgebouw naar loftwoningen”

Betreft een CPO project Oud schoolgebouw die we kunnen transformeren tot 6 appartenementen en 1 grondgebonden woning of 4 Grondgebonden woningen.

Project: “Patio en Parkwoningen”

Betreft een CPO project in het hart van Berkel-Enschot. De locatie heeft potentie voor 13 Patio bungalows en 7 Parkwoningen. De locatie staat echter nog niet te koop maar zal wel gedeeltelijk of geheel in de verkoop gaan.

Project: Zorg unit - Mantelzorg

Heeft u optimale thuiszorg of verpleging nodig of biedt u mantelzorg aan een familielid of dierbare, dan kunnen aanpassingen aan uw huis nodig zijn. Door een functionele beperking, een ziekte of ouderdom kunnen badkamer, toilet of kamers op een bovenverdieping niet langer toereikend zijn. Een compleet ingerichte zorgunit is dan een uitstekende oplossing om een tijdrovende verbouwing of een verhuizing te voorkomen. In korte tijd kan deze als tijdelijke of permanente woonruimte dienstdoende zorgunit in de nabijheid, naast of tegen uw woonhuis worden geplaatst.

Project: i-Wall

De i-Wall is een innovatie en intelligente geluidswal die meerdere technieken bij elkaar brengt. Niet alleen een betonnen scherm, een stuk grond en zonnepanelen er op maar uitgedacht met innovatieve oplossingen die zelfs rendement bieden op het scherm.

Inmiddels zijn er diverse locatie in Brabant in beeld. Samenwerking met lokalen energie-coöperaties is daarbij een noodzaak om tot een gedragen initiatief te komen.

banner iwall

Project: “Transformeren van kantoren tot woningen”

 

De leegstand in kantoorgebouwen is groot, daarom zorgen er voor dat deze panden omgebouwd kunnen worden tot woningen in diverse formaten. Afhankelijk van de locatie en de doelgroep kunnen dit sociale huur appartementen worden tot enorme loft woningen. Op een relatief eenvoudige manier zorgen voor sanitaire voorzieningen evenals de keuken die voorzien wordt van alle gemakken.

Te koop - Projecten - Concepten