Kennisrijk

In kennisrijk vindt u alle informatie over innovatie en duurzaamheid. Met de rekentools ondersteunen we gebruikers en uitvoerende partijen.  Wilt u iets weten over warmte bronnen zoals warmtepompen, vacuümbuis collectoren, ijsverwarming? Of zonnepanelen, isolatie etc. In de kennisbank vindt u alle informatie die u nodig heeft. Wat u er niet vindt zijn aanbiedingen en prijzen. Een kennisbank is namelijk geen webshop of bedoeld voor commerciële doeleinden.

Heeft u informatie die u graag wil delen via onze kennisbank, neem dan contact op met [email protected]am.com. Vindt u hier informatie die al via u komt, maar staat er nog geen bron vermelding bij, meld het ons, dan passen we dit direct aan.

Product beschrijving

Hier vindt u specifieke producten en eigenschappen.

Het kennisplein:

Verkopen doen we niet. Installeren of bouwen evenzeer.  Ziet u door de bomen het bos niet meer? Onafhankelijk helpen we u met het vinden van het juiste aanbod. Vraag en aanbod brengen we bij elkaar. Op de onafhankelijkheid wordt toegezien door een Raad van Commissarissen.

TOOLS:

De juiste berekeningen maken is een essentieel onderdeel van een project. Dat kunt u natuurlijk altijd laten uitvoeren door derden, maar voor een goed inzicht is het altijd aan te raden om hier in de basis zelf een indruk van te krijgen.

Mist u als nog iets of heeft u zelf een nieuwe innovatie die u graag wil delen? Meld het ons dan op: [email protected] Wij zorgen er voor, na monitoring, dat de informatie wordt toegevoegd.