Voor wie?

Innovatie en duurzaamheid heeft een zeer brede toepassing. Daardoor kan het een uitdaging zijn welke oplossingen of mogelijkheden het beste bij uw vraagstuk passen. Innozaam denkt graag met u mee. Door het aangeven van branches kunt u veel sneller schakelen en kunnen wij u veel gerichter van dienst zijn. Wij hebben de volgende verdeling gemaakt:

Uiteraard kunt u naast de voorgestelde concepten andere vragen hebben. Ook deze vragen kunt u ons voorleggen. Wij willen ons als platform en partner verder ontwikkelen als vast aanspreekpunt voor innovatie en duurzaamheid in de volle breedte. Daarnaast willen we samen met onze partners uitgroeien tot een van de belangrijkste en meest transparante partijen op het gebied van innovatie en duurzaamheid en daardoor in de toekomst steeds meer het meetbare verschil te laten zien in de positieve zin door onze werkwijze.

INNOZAAM maakt gebruik van een leden netwerk om kennis te delen en ontwikkelen. Voor verschillende taken worden leden ingezet om de doelstellingen die samen met de opdrachtgever zijn vastgesteld te behalen. Alleen het beste advies is goed genoeg!

Heeft u vragen en wilt u meer weten over één of meerdere diensten, neem dan vrijblijvend contact op met [email protected] of bel 013 711 0363. We helpen u graag verder.