SNEL & SCHOON KEUKEN

Één van de belangrijke factoren bij de bouw van Nul-op-de-meter woningen is een snelle oplevering, zonder dat bewoners naar een tijdelijke woning moeten. Om hier invulling aan te geven ontwikkelen we een nieuw en uniek concept ontwikkeld waarbij in één dag de oude keuken wordt verwijderd en de nieuwe geplaatst.

In dit concept worden 3 Greenpanel® voorzet wanden voor de oude muur geplaatst. Het afvlakken van de oude wand door een stucadoor is hierdoor niet meer nodig. En door het gebruik van Greenpanel® kunnen werkblad-achterwand in tonsur-ton geleverd worden, in alle 22 dessins. De tijdrovende klus van tegelzetten is hierdoor ook niet meer nodig.

Uitsparingen voor wandcontactdozen en water aan- en -afvoer zijn vooraf gefreesd en hoeft dus niet meer op locatie te gebeuren. Vanuit de meterkast worden twee kabels gelegd naar de hoek van de keuken. Alle in de keuken aanwezig elektrische aansluitingen worden vervolgens aangesloten op dit centrale punt. En omdat de kabels achter de Greenpanel® voorzetwand lopen, is het omleggen en infrezen van diverse elektra verleden tijd. Dit is niet alleen sneller, maar ook veel schoner.


Het gehele concept vergt minder disciplines en vakspecialisten. En omdat het relatief eenvoudig is, is de kans op fouten minimaal.

Meer informatie;

Download de brochure:

SNEL & SCHOON KEUKEN is een concept van Keller-keukens en Dekker zevenhuizen BV

keller 10