Keller Keukens B.V.

keller 10

 

 

 

Keller Keukens B.V. is opgericht in 1935 en is een vooraanstaand  Nederlands keukenmerk. Al 80 jaar produceert Keller topkeukens voor zowel binnen- als buitenland.

Keller Keukens is actief in 2 marktsegmenten; de particuliere en de zakelijke markt. Het luxe programma verkoopt Keller via een dealernetwerk van de betere keukenspeciaalzaken door heel Nederland, Engeland. Daarnaast heeft Keller een uitgebreid (luxe) projectprogramma voor o.a. woningcorporaties, projectontwikkelaars en bouwbedrijven.

Keller projectmarkt

In de projectmarkt  is Keller Keukens toonaangevend. Met de blik op de toekomst, focus op de gebruiker en in nauwe samenwerking met o.m. woningcorporaties blijft Keller Keukens in beweging en innovatief in het ontwikkelen van nieuwe concepten. Het Keller Prolux keukenprogramma, dat naadloos aansluit op het luxe assortiment, is hierdoor ook altijd up to date.

Zakelijke afnemers vinden bij Keller totaaloplossingen en vertrouwen al jaren op de kwaliteit en flexibiliteit van Keller.

Duurzaam ondernemen

Voor Keller Keukens is duurzaam ondernemen een belangrijk item op de agenda. Keller was dan ook niet voor niets de eerste Nederlandse fabrikant met een FSC® gecertificeerd keukenprogramma. Naast het feit dat het complete Prolux programma is FSC® gecertificeerd is hanteert Keller nog een behoorlijk aantal vrijwillige instrumenten om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo wekt Keller bijvoorbeeld haar eigen energie op middels zonnepanelen.

Snel en Schoon concept

Het Snel en Schoon concept is een goed voorbeeld van een nieuw ‘groen’ concept dat onlangs ontwikkeld is om in te spelen op de veranderende markt. Duurzaam (ver)bouwen krijgt de komende jaren extra stimulans vanuit de overheid. Één van de laatste ontwikkelingen vanuit dit beleid is “Energiesprong”, een innovatieprogramma voor energieneutrale bouw. Hierbij kan het bedrag dat normaal wordt besteed aan de energienota worden omgezet in een lening om het huis naar nul-op-de-energiemeter te laten verbouwen. Nul-op-de-meter betekent dat de energiemeter aan het einde van het jaar op nul staat. Er wordt dus niet meer energie verbruikt, dan er wordt opgewekt. De huurder krijgt in plaats van een hoge energierekening, een comfortabele en duurzame woning tegen dezelfde woonkosten. Één van de belangrijge factoren bij de bouw van Nul-op-de-meter woningen is een snelle oplevering zonder dat bewoners naar een tijdelijke woning moeten. Bij het Snel en schoon concept van Keller Keukens wordt in één dag de oude keuken verwijderd en de nieuwe geplaatst.

www.KellerKeukens.nl.