Het loket

Het loket

Naast de kennisbank, waar u alle informatie vindt over mogelijke oplossingen en tips kunt vinden, biedt het loket de weg naar vraag en aanbod. Wij verzorgen voor u de offerte aanvragen en formuleren uw behoefte. U bepaald uiteindelijk wie de aanbiedende partij zal zijn.

Stap 1 van 2

50%
 • Drop files here or
   U kunt hier de volgende documenten uploaden: * Energie-jaarrekening nutsbedrijf * Foto's van uw woning, dak, meterkast * overige data waarvan u denkt die waardevol zijn

      

  Innozaam Coöperatie U.A. ondersteunt u bij het vinden van de juiste oplossing. Zowel voor woningen als utiliteitsbouw biedt Innozaam “Het Loket” aan.

  Het Loket is een samenwerking tussen Innozaam, een bestaand platform, uw gemeente en diverse initiatieven. Is uw gemeente nog niet aangesloten bij ons loket, laat het ons weten, samen met u gaan we uw gemeente aansluiten. wij zorgen ervoor dat het loket voorziet in de laatste informatie mbt regelgeving, subsidie etc. Is uw gemeente al aangesloten bij een ander loket, ook daar kunnen we ondersteuning bieden. Doordat Innozaam een onafhankelijk organisatie is zijn we instaat om samen te werken met meerdere loketten. Dit kan lokaal afhankelijk zijn en zal moeten voldoen aan de Programma van Eisen die we opgesteld hebben. Een van de eisen is de toegankelijkheid van lokale initiatieven. Innozaam staat garant voor kennis en aanbod. Aanbiedende partijen worden ook getoetst en voorzien van een kwaliteitslabel.  Het label bevat eisen die gemeenten stellen als voorwaarde om mee te doen aan lokale projecten.

  Woningcorporaties

  Woningcorporaties hebben een aparte status binnen onze organisatie. Samen met de corporatie stellen we een Plan van Aanpak op. MEER speelt een belangrijke rol. Voor zowel de huurder als de verhuurder een duurzame en aantrekkelijke oplossing. Bel voor meer informatie vul onderstaand contact formulier is of bel 013-7110363.

  Voor bedrijven, maatschappelijke organisaties e.d.

  Het loket is er ook voor bedrijven, projectontwikkelaars, makelaars, maatschappelijke organisaties, overheid woningcorporatie e.d. Wij staan graag voor uw klaar. Een bedrijventerrein/industriepark, winkelcentrum of horecagebied. Door samenwerking met diverse experts kunnen we u snel ondersteunen.

  Ondersteunen op het gebied van:

  Bewustwording:

  Een lager energieverbruik heeft u in eerste instantie zelf in de hand. Uw moet wel eerst weten wat u verbruikt en waar het verbruik vandaan komt. Monitoring is een goede methode om uw gedrag en die van uw medewerkers aan te passen.

  Onderzoek:

  Naast bewustwording is er een onderzoek mogelijk. Niet alleen het gebouw, maar ook uw rekeningen brengen inzicht in uw verbruik en welke mogelijkheden er zijn om te besparen. Besparingen kunnen oplopen tot honderden zo niet duizenden euro’s per jaar.

  Expert teams(s):

  Maak gebruik van de experts van Innozaam. Experts zijn professionals op velerlei gebied. Denk hierbij aan Bouwkundig, Elektrotechniek, Warmte/koude technieken, infrastructuur of gebiedsontwikkeling.

  Zij werken als team, maar indien nodig ook individueel. De experts zijn zelfstandige en onafhankelijk in ieder traject van het project.

  Heeft u een aanbesteding gegund en moet er een besparing plaats vinden, dan helpen wij - na een Quickscan - op basis van No cure No Pay in die mogelijk. Innozaam verteld u graag meer.

  Deelnemers:

  Bent u een innovatief en duurzame ondernemer? Vindt u dat uw bedrijf past binnen onze doelstellingen? en/of wilt u deelnemen aan een lokaal initiatief? Sluit u dan aan bij de coöperatie. Om deel te nemen aan het loket hoeft u geen lid te worden van de coöperatie, u heeft echter meer voordelen als partner (lid). Denk hierbij aan toetsing en het kwaliteitslabel, inkoop voordelen, juridisch advies, marketing ondersteuning en veel meer. Uw voordelen zijn ook de voordelen voor uw klanten. Meer weten?

  Aanmelden partner