Huismerk-energie

Huismerk Energie is een kleine, zelfstandige en onafhankelijke energieleverancier. Dankzij hoogwaardige persoonlijke dienstverlening biedt Huismerk Energie het alternatief voor de anonieme klantbenadering in energieland. Duurzaamheid van energie heeft onze prioriteit. Hoe wij ons onderscheiden? Huismerk Energie levert groene energie uit jouw omgeving. Dat is duurzamer én voordeliger. Bovendien geven we duidelijke en heldere informatie over de herkomst van energie. Zo weet je zeker dat je altijd écht groene energie krijgt.

Het dichtbij brengen van energie

Huismerk Energie levert zonne- en windenergie, opgewekt in Nederland. Met als ambitie dat heel Nederland wordt voorzien van wind- en zonne-energie uit de eigen omgeving . Als volledig zelfstandige energieleverancier kopen wij rechtstreeks in bij de bron. Op deze website zie je precies van welke windmolens wij energie betrekken. Onze levering van lokaal groene energie bewijzen wij met certificaten. Bovendien beschikken wij over een 100% groenwaarborg van het Klimaatbureau. Huismerk Energie levert bovendien niet alleen groene energie uit jouw directe omgeving, maar adviseert ook graag als je eigen energie wilt opwekken. Ons groeiende dealernetwerk verspreid over het land is daarbij van toegevoegde waarde. Voor zowel consumenten als bedrijven hanteren wij gunstige tarieven voor het terug leveren van zonne-energie.

Kostenbesparende aanpak

Huismerk Energie beschikt als zelfstandig energiebedrijf over een eigen vergunning van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa, nu ACM). Dit betekent dat wij in heel Nederland energie mogen leveren. En zo de zekerheid, kwaliteit én deskundigheid garanderen die je van een energieleverancier mag verwachten. Daarbij ligt onze nadruk op lokaal groene energie. Dichtbij en schoon: kosten- en milieubesparend. We hebben een kleinschalige organisatie met korte lijnen. Huismerk Energie kent géén enorme kosten voor overhead en reclame. Als klant merkt je dus direct het verschil ten opzichte van de ‘standaard’ leveranciers. Je ervaart niet alleen een zeer efficiënte en persoonlijke aanpak, maar ook profiteer je van aanzienlijk lagere Huismerktarieven.

Duidelijke & heldere informatie

Huismerk Energie rekent af met de anonieme klantbenadering in energieland. Zo ook met de onduidelijke informatievoorziening. Onze kleinschaligheid biedt als voordeel dat je een eigen persoonlijke, zo mogelijk lokale adviseur krijgt. Bovendien kiezen we voor eerlijke voorlichting en transparante informatie over tarievenontwikkeling. Als buitengewoon flexibel energiebedrijf zijn wij in staat om informatie overzichtelijk te rangschikken. Volledig op maat in jouw specifieke situatie. Wil je een objectieve vergelijking met je huidige leverancier van energie? Wij geven je graag meer inzicht, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Voor nu en in de toekomst.

Groener

Ongetwijfeld wil je weten of je schone energie afneemt en waar deze vandaan komt. Geeft je huidige energieleverancier daarover garanties? Bij Huismerk Energie krijgt je 100% zekerheid over groene energie van lokale opwekkers. Je krijgt wind- en zonne-energie uit Nederland. Als zelfstandig energieleverancier kopen wij rechtstreeks in bij de lokale bron. Dit bewijzen wij met certificaten. Bovendien beschikken wij over een 100% groenwaarborg van het Klimaatbureau. Ga je voor het opwekken van eigen zonne-energie? Ons kleine en flexibele team adviseert je graag bij een zo efficiënt mogelijke opzet. Of je nu consument bent of een bedrijf vertegenwoordigt.

huismerkenergie.nl