Nul-op-de-Meter

Meer comfort zonder energiekosten

Dat is het uitgangspunt van het Nul-op-de-Meter-concept. Meer kwaliteit tegen gelijke kosten van traditionele bouw. Dus u hoeft het niet te laten. Sterker nog: een betere investering kunt u zich niet wensen.

Een andere manier van werken

Laat iedere betrokken partij doen waar hij sterk in is. Het ontwikkelen begint dus bij fabrikanten, leveranciers en enkele adviseurs die in staat zijn samen te werken en de noodzaak zien om oplossingen aan te laten sluiten, vooraf en niet achteraf. Het product op zich is dus niet belangrijk, wél het totaal.

De aannemer, de installateur en andere uitvoerende partijen worden getraind om de lijn van het ontwikkelingsconsortium te volgen en uit te voeren volgens afspraak. De keuze voor uitvoerende partijen kan lokaal en/of in samenspraak met de opdrachtgever. Hierdoor kunnen we redelijkerwijs onafhankelijk opereren.

Op deze manier zijn we in staat om ieders kwaliteiten maximaal te benutten, de kosten te minimaliseren en de kwaliteit te vergroten. Niet de aannemer staat centraal, maar de opdrachtgever!

De opdrachtgever wordt ook door het ontwikkelingsconsortium geadviseerd en eventueel door een externe partij begeleid.

Garantie en exploitatie van het gebouw zijn beter op orde omdat ieders verantwoordelijkheid is beschreven. Problemen met inregelen, zoals men regelmatig terugziet bij projecten, worden op deze manier voorkomen.

Roadmap naar Nul-op-de-Meter

Energetisch aanpassingen van uw woning zorgen voor meer woongenot en een lagere energierekening. Houdt rekening met toekomstige ambities en zorg ervoor dat de maatregel die u treft niet leidt tot spijt. In vaktermen worden dit ook no-regret-maatregelen genoemd. Innozaam brengt deze in kaart en kan u helpen in het opzetten van een Roadmap naar NoM.

» Meer over de Roadmap naar NoM

 

Samenwerking
Nieuwbouw
Projectontwikkeling - Woningcorporaties
Exploitatie en onderhoud
Renovatie
Snel & Schoon Keuken