Wandverwarming

Voor efficiënte optimalisering van het binnenklimaat is wandverwarming ideaal. De wandverwarmingssystemen zijn zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten individueel af te stemmen op de omstandigheden. Een efficiënt en eenvoudig te monteren systeem is het droogbouwsysteem.

De wandverwarming combineert op een intelligente en tijdbesparende manier twee werkzaamheden: de installatie van de verwarming en droogafbouw.

De wandverwarmingsbuizen zijn hiertoe geïntegreerd in de voorbewerkte systeemelementen, die rechtstreeks op een onderconstructie kunnen worden gemonteerd en eenvoudig met elkaar worden gekoppeld.

Het Clip-systeem is ontwikkeld voor de natte bouw en de montage aan massieve muren. Het systeem kan eenvoudig worden gemonteerd en vervolgens worden gestuukt. Om een flexibele montage te vereenvoudigen, wordt de PB-buis meandervormig in variabele klemrails bevestigd.

Voor een ideaal klimaat in gesloten ruimten is het hele jaar door alleen een verwarmingsfunctie niet zinvol. Sinds de zomer van 2003 is ook de koelfunctie in de woningbouw een belangrijk thema. Hiervoor kunnen niet alleen vloervlakken, maar ook wandvlakken optimaal worden benut. Is de capaciteit van de vloer niet dekkend, dan kan men uitwijken naar de wand. Of wat dacht u van een heerlijke knuffelmuur in de badkamer?