Gezocht: Ambassadeurs en relatiemanagers

INNOZAAM COÖPERATIE U.A.  is een ondernemersplatform op het gebied van innovatie en duurzaamheid. 4 Pijlers onderscheiden de coöperatie: Samenwerking, Kennisdelen, Bewust worden/Onderzoek en Projecten/concepten. In samenwerking met diverse partners ontwikkelen we de I-Wall een intelligente, innovatie geluidswal met energieopwekking als mede nul op de meter gebouwen met als uitgangspunten, betaalbaar, flexibel en onafhankelijk.

Wij zetten innovatie om in realisatie. Duurzaam ondernemen en ontwikkelen is niet alleen noodzaak, het biedt vooral kansen in onze veranderende economie, samenleving en klimaatomgeving. Wij vinden het belangrijk concrete kennis en expertise te ontwikkelen om gebouwen, dorpen en steden duurzamer te maken. De kennis en expertise moet door samenwerking verkregen worden. De ervaring die we afgelopen jaren hebben opgedaan wordt ingezet op diverse terreinen, zoals woningbouw, scholenbouw en utiliteitsbouw.

Voor het werven van leden en projecten zijn wij op zoek naar:

Ambassadeurs en relatiemanagers

Als ambassadeur/relatiemanager vertegenwoordig je de coöperatie en werf je leden die de organisatie versterken en werken we samen aan een succesvolle en duurzame toekomst.

Een groot netwerk binnen de bouwsector is een pré. Je beschikt daarnaast over de juiste kennis en skills om leden te werven en vanzelfsprekend ook te behouden.

Innozaam biedt je een aantrekkelijke beloning, ondersteuning en een goed eigen netwerk.

Heb je een bedrijf of ben je werkzaam bij een bedrijf dat diensten aanbiedt aan de sector die een welkome aanvulling zijn als aanbod voor onze leden kun je ook ambassadeur worden. Uiteraard zijn leden altijd ambassadeur.

Voor inlichtingen kun je contact op nemen met Marcel Timmermans 013-7110363 of stuur een email naar [email protected]