Energie opwekking door een innovatieve geluidswal

Niet nieuw hoor ik u al zeggen, toch is door gebruik te maken met meerdere innovaties een rendabelere business-case te maken.

Veerkracht, out of the box denken en het combineren van technologische ontwikkelingen zorgt voor meer daadkracht en rendement. Dat is de filosofie van Innozaam. Als Coöperatie brengen we partijen samen die beter presteren.

Of het nu een postcoderoos project betreft of een SDE+ beide is te gebruiken voor het concept.

Innovaties blijven door gaan een concept is nooit af en zal moeten blijven innoveren. Onze partners moeten hiervan bewust zijn en er mede voor zorgen dat we niet alleen blijven innoveren maar ook doorpakken. Nu een project, is nu invulling aan geven. Dat kan met de veerkracht en de coördinatie van de coöperatie.

Locaties zijn er volop, maar een project realiseren gebeurt door de Overheid, Ondernemers en Ondernemende Burgers. (Het concept voorziet ook de de vierde O van onderwijs) Aan ons de taak om u te vragen mee te zoeken naar geschikte locaties en partijen die samen met ons willen doorpakken. Samen gaan we er voor zorgen dat we 25% CO2 reductie gerealiseerd krijgen. Doet u mee?

(Naast de geluidswal kunnen andere locaties geschikt zijn zoals zonneweides e.d.)