Zonnenet.

Uw elektriciteitsrekening naar nul euro? Het kan echt. Met zonnepanelen op uw woning of bedrijfsgebouw wekt u op milieuvriendelijke wijze tot wel 100% van uw eigen elektriciteit op. U bespaart direct op uw elektriciteitsrekening!  Zonnenet is leverancier, installateur en ontwerper van zonnepaneel installaties. Wij adviseren u, compleet met investeringsmodel en rendementsverwachting. Met Zonnenet weet u dus precies waar u aan toe bent. Als Zonnenet kunnen wij u helpen met de juiste keuze voor een complete PV installatie.

Zonnepanelen van de beste kwaliteit

Uw installatie moet minimaal 25 jaar mee kunnen gaan. Het is dan ook van belang om de juiste panelen en materialen te kiezen. We investeren continu in kwaliteit en leveren uitsluitend geteste panelen. Vanzelfsprekend geldt altijd de fabrieksgarantie van 10 jaar en een output van 25 jaar met 80%, in veel gevallen is zelfs de installatie te verzekeren t/m20 jaar

Meer dan alleen terugverdienen

Investeren in zonnepanelen is kostbaar. U wilt bovendien duidelijkheid over de opbrengst van uw investering. Wij bieden u dat inzicht. U bespaart al vanaf dag één op uw elektriciteitsrekening; in alle gevallen streven we naar een besparing van 100%, door middel van salderen bij de energieleverancier. De voorwaarden zijn per maatschappij verschillend, wij bieden U advies bij uw keuze. Ook hebben we de mogelijkheid om 100% te salderen.

Onafhankelijk en deskundig

We zijn volledig onafhankelijk. We werken samen met verschillende leveranciers van zonnepanelen, maar zijn aan geen van hen verbonden. Dat betekent dat u in uw offerte mogelijk meerdere aanbiedingen aan-treft, die allemaal volledig op uw persoonlijke situatie zijn afgestemd. U bepaalt zelf welke aanbieding het beste bij u past. U zou het een soort one stop shopping met vergelijking kunnen noemen.

Voor bedrijven en particulieren

We zijn u graag van dienst, of u nou particulier bent of ondernemer. Vanzelfsprekend zijn er verschillen, bijvoorbeeld met betrekking tot de fiscale mogelijkheden bij de aanschaf. U ontvangt te allen tijde een compleet investeringsmodel, waarbij we rekening houden met eventuele subsidies en versnelde afschrijvingsmogelijkheden (EIA, SDE & KIA)

www.zonnenet.nl