Bizmasters

Bizmasters.nl ontstond op 8 februari 2013 aan een statafel op een borrel. Er werd gesproken over talent dat niet zichtbaar is, overkwalificatie van alumni, een tekort aan kennis over de arbeidsmarkt en het gebrek aan lef voor ondernemen. In een economische crisis horen slimme mensen zich met oplossingen bezig te houden, niet met piekeren. Hier moest iets aan gebeuren. Dat gingen wij doen. Bizmasters.nl was geboren.

Van een idee naar een product

Samen met websiteontwikkelaar TenTwenty zijn we begonnen met het bouwen van de website. Op 1 juni 2014 zijn we eindelijk gelanceerd! Ondertussen hebben we het tot de beste twintig start-ups geschopt bij New Venture: de grootste ondernemerswedstrijd van Nederland. Momenteel werken we vanuit een kantoor in Tilburg, dat ons werd geschonken door Starterslift.

Plannen voor de toekomst

Momenteel werken we hard aan de inhoudelijke verbetering van de website. Spoedig zal er ook een mobiele applicatie worden gelanceerd. Per september starten onze start-up seminars, waarbij onze bizmasters alles kunnen leren over propositie-ontwikkeling en ondernemen.

Wat doen we voor bizmasters en klanten?

Bekijk gelijk wat we precies doen voor bizmasters en bedrijven. Je kunt ook direct een bizmasteraccount of bedrijfsaccount aanmaken.  Neem gerust contact met ons op, ook al is het voor de gezelligheid.

Waarom zijn we er voor u?

Door de crisis bent u nog meer genoodzaakt om koploper te zijn in uw branche. Tegelijk krimpt het budget voor personeel en wilt u minder financieel risico lopen. De vraag die wij vaak horen is: hoe komen wij aan hoogopgeleide starters en talenten, zonder hiervoor dure recruiters in te schakelen? Bizmasters.nl heeft de oplossing: wij stellen bizmasters (WO afstudeerders en starters) beschikbaar voor tijdelijke opdrachten en vaste banen, om de arbeidskosten laag en de kwaliteit hoog te houden. Op de website wordt talent aangeboden in onze galerij, en verhandeld op de marktplaatsen. Bekijk de instructievideo, of huur direct een adviseur, trainer, ontwerper, manager of analist in op onze marktplaatsen.

Talentgalerij: waar de zzp’ers zichzelf aan u voorstellen

In de Talentgalerij bieden bizmasters hun talenten aan via een uitgebreid competentieprofiel. U neemt hierbij het selectieproces in eigen hand. U kunt onbeperkt uitgebreide zoekopdrachten doen en profielen van interessante bizmasters bekijken. Zodra u de perfecte kandidaat heeft gevonden betaalt u alleen een kleine bijdrage om met deze persoon in contact te komen en deze toe te voegen aan uw netwerk. Talent was nog nooit zo toegankelijk!

Opdrachtenportal: waar u zelf vacatures plaats.

De Opdrachtenportal is wat u kent als een vacatureplatform, met het verschil dat een vacatureplaatsing goedkoop is, en afgestemd kan worden op tijdelijke freelance-opdrachten. Na de plaatsing krijgt u op een dynamische manier inzicht in de sollicitanten, hun profiel en hun motivatie. Het aannemen en afkeuren van sollicitanten is een kwestie van één klik, en maakt selectie eenvoudiger dan u gewend bent!

Dienstenportal: waar u concrete diensten afneemt van de zzp’ers

Op de Dienstenportal bieden bizmasters hun meest concrete vaardigheden aan tegen een vast tarief. Voorbeelden van diensten zijn een sales-training, software-implementatie, data-analyse en procesoptimalisatie, maar bijvoorbeeld ook een cursus Italiaans of een training mindfulness.

Werving & selectie

Wilt u de werving en selectie volledig uit handen geven? Wij kunnen samen met u kijken naar een geschikt traject. Uniek is de optie om een Dream Team in te huren, dat wij speciaal voor u samenstellen.

Adverteren

Als u uw bedrijf, een vacature of iets anders onder de aandacht wilt brengen bij (een gedeelte van) onze gebruikers, dan kunt u een advertentie plaatsen dat op alle profielen naar uw keuze zichtbaar is.

Profiel aanmaken

Na het aanmaken van een gratis profiel kunt u gebruik maken van onze marktplaatsen en offline diensten. Bizmasters.nl hanteert voor alle diensten vaste concurrerende tarieven, en rekent niets over de uiteindelijke samenwerking tussen u en de bizmaster. Ons model is transparant: u weet gelijk waar u aan toe bent en betaalt alleen voor wat u gebruikt.

Credits: ons betalingssysteem

Bizmasters.nl maakt gebruik van een creditsysteem. Dit is overzichtelijk en maakt het mogelijk om vanuit één budget alle betalingen te doen. U kunt betalen met IDEAL voor de aanschaf van losse creditpakketten, of via automatisch incasso of facturering bij grotere pakketten en abonnementen.

bizmasters.nl