Heeren Elektrotechnisch Bedrijfsbureau

 

 

 

 

 

HEBB is een onafhankelijk elektrotechnisch bedrijfs- en adviesbureau, gespecialiseerd in calculaties, werkvoorbereiding, engineering en technisch tekenwerk. HEBB kan snel schakelen als er om wat voor reden dan ook bij u extra capaciteit nodig is.

HEBB Bedrijfsbureau
Een partner op het gebied van elektrotechnische werkzaamheden. Heeft u zelf de expertise niet in huis, of gewoon tijdelijk behoefte aan vakkundige ondersteuning? HEBB kan u als partner in alle bedrijfsbureau-activiteiten een helpende hand bieden. Van calculatie tot tekenwerk, van engineering, werkvoorbereiding tot complete projectbegeleiding.

HEBB Adviesbureau
Vanuit het adviesbureau geven we ondersteuning aan architecten en projectontwikkelaars. Vanaf de ontwerpfase tot aan de uiteindelijke realisatie van een project. HEBB kan hierbij zelfs een gedeelte van de bouwbegeleiding voor u uit handen nemen.

No-nonsense

Bij HEBB is heel veel mogelijk. Wij zijn een flexibele, no-nonsense organisatie, zonder moeilijke contracten, maar houden ervan om samen duidelijke afspraken te maken. HEBB staat voor vertrouwen en samen zoeken naar een oplossing. Dat alles voor een eerlijke prijs.

Samenwerking

U kunt het werk aan ons uitbesteden of wij kunnen als partner ondersteuning bieden voor de duur van een project; elke vorm van samenwerking met HEBB is mogelijk.

Eigen software

HEBB heeft eigen software en licenties. Dat heeft voor u als opdrachtgever het voordeel dat u deze niet zelf hoeft aan te schaffen. Wij beschikken over: AutoCAD, Nordined LT, Stabicad, Microstation en Intelec.

Specialties

AutoCAD - Nordined LT- Stabicad – Microstation -NEN1010 - NEN3140 - NEN1414 - NTA 8112 -  Intelec

www.hebbtilburg.nl