Nieuwbouw Hydrauvision te Schoondijke in volle gang

In Schoondijke wordt voor de bekende leverancier van hydraulische componenten een nieuwe fabriekshal en kantoor gerealiseerd. Onlangs werd het hoogste punt van de bouw bereikt, die in het derde kwartaal van vorig jaar werd gestart.

Leverancier Hydrauvision, met locaties in zowel Nederland als België, blijft het goed doen. Het slaagde erin de afgelopen jaren, ondanks de economische crisis, stevig te blijven groeien.  In Schoondijke staat één van Europa’s grootste hydraulische testbanken opgesteld, waarmee pompen en motoren grondig kunnen worden getest en gecertificeerd.

Hans-Jurgen Rombaut van Wonka Architectuur ontwierp de nieuwe fabriekshal en het kantoor met strakke lijnen en een fris kleurenspel. Het kantoor zal worden voorzien van BENCHMARK Evolution Axis in de middengrijze kleur Kingspan Spectrum Obsidian. De voorgevel van de fabriekshal steekt met haar dieprode kleur (Kingspan XL Forté Russet Red)  speels af tegen een eveneens grijze omlijsting van Architectonische Gevelpanelen met een Micro-Rib profilering.

Geïsoleerde gevelpanelen van onze BENCHMARK Evolution productlijn kunnen worden gebruikt om een gebouw een stijlvolle, gestroomlijnde look te geven. Het resultaat bij toepassing van BENCHMARK Evolution is door de slanke zichtlijnen schoon, glad en esthetisch zeer aantrekkelijk. Het systeem is eenvoudig te integreren in andere interfaces en maakt variaties in kleur, structuur en profiel mogelijk.

Architectonische Gevelpanelen van Kingspan geven ontwerpers een ruime keuze aan producten voor horizontale en verticale esthetische geveltoepassingen. Deze sandwichpanelen zijn beschikbaar in de breedtes 600, 900 en 1000 mm en zijn ideaal voor toepassing op gebouwen met een hightech uitstraling, waar esthetiek en markant voorkomen een belangrijke rol spelen.

De bouw voor Hydrauvision vordert gestaag en wordt verzorgd door Aannemingsbedrijf Fraanje. Montage van de gevelpanelen is in handen van Cladding Partners uit Oosterhout. Oplevering staat gepland voor begin april.

www.kingspanpanels.nl